Nieuwe website voor Ann Kennis Fotografie

Website Ann Kennis Fotografie gemaakt door I Fix Your Design

Vijf jaar geleden heeft I Fix Your Design de eerste website van Ann Kennis Fotografie ontworpen. Na al die jaren was het tijd om de website in een nieuw jasje te steken. Want ook in de wereld van webdesign zijn er trends en kunnen layouts er na een tijdje gedateerd uitzien.

Nieuwe layout Ann Kennis Fotografie

Voor de nieuwe website zijn we op zoek gegaan naar een moderne look waar de foto’s maximaal tot hun recht komen. We hebben gekozen voor een strakke look met veel rechte lijnen. Om extra aandacht te geven aan de foto’s, hebben we gekozen om de foto’s als achtergrond te gebruiken.

Rondom de website is een wit randje. De witte rand zorgt voor een frisse toets om het geheel lichter te maken. Dit onverwachte accent, maakt van de layout ook een mooi geheel.

Opbouw website Ann Kennis Fotografie

Home
Voor de homepagina hebben we gekozen om te werken met grote foto’s. Op die manier krijgt de bezoeker onmiddellijk foto’s te zien en om de stijl van de fotograaf te leren kennen. Er staat ook een korte welkomstboodschap op de homepagina.

Over Ann
Dit is de ‘about me’ pagina van de website. Op deze pagina kom je te weten wie Ann Kennis is. Haar ervaring wordt duidelijk gemaakt door studies fotografie en de reeds gerealiseerde tentoonstellingen.

Diensten
Er is gekozen om per specifieke dienst een webpagina uit te werken. Dat is gebruiksvriendelijk voor de bezoeker en ook Google houdt van aparte pagina’s per onderwerp.

Per specialisatie is er een pagina uitgewerkt met een grote foto, een korte toelichtingen, de prijzen, een citaat, een aantal foto’s als voorbeeld en tot slot een contactformulier om onmiddellijk over te gaan tot een boeking.

Portfolio
Ook het onderdeeltje portfolio werd technisch onder handen genomen. De klant kan eenvoudig nieuwe foto’s toevoegen aan haar portfolio en deze verschijnen volautomatisch op de juiste plaats in het portfolio. Zo wordt het nog eenvoudiger om de website up to date gehouden.

Qua layout hebben we de foto’s weergegeven als oude polaroid foto’s. Die typische foto’s met een witte rand en ruimte onderaan om nog een tekstje te schrijven. Zo wordt het fotografie verhaal helemaal doorgetrokken.

Contact
Op de contactpagina wordt de bezoeker onmiddellijk uitgenodigd om een contactformulier in te vullen. Uiteraard zijn ook alle contactgegevens vlot te vinden zoals de locatie, telefoonnummer, e-mailadres en btw nummer van Ann Kennis Fotografie. De pagina wordt afgewerkt met een kaartje van Google Maps.

Navigatie Ann Kennis Fotografie

Desktop
Via desktop is er bovenaan een duidelijke navigatie zodat de bezoeker vlot kan doorklikken naar de pagina waarin hij of zij is geïnteresseerd. Ook onderhand de pagina is er een navigatie. Zo kan de bezoeker bij lange pagina’s onmiddellijk doorklikken naar een andere pagina, zonder eerst terug naar boven te moeten scrollen.

Mobiel
Als je via je smartphone naar de website surft, krijg je een mobiele navigatie te zien. Via de hamburger (3 streepjes boven elkaar) kan je het mobiele menu op klikken. Het menu verschijnt via een flyover, over de webpagina. Dit is een moderne en gebruiksvriendelijke manier om de navigatie weer te geven op smartphones.

Bezoek Ann Kennis Fotografie

Wil je graag het resultaat bekijken? Surf dan snel naar de website van Ann Kennis Fotografie.

Ook interesse?

Heb je ook interesse in een nieuwe website? Dan kan je terecht bij I Fix Your Design. I Fix Your Design is de referentie voor het ontwikkelen van websites voor kleine zelfstandigen en KMO’s in Vlaams Brabant.

Neem snel contact met ons op of spring binnen in ons kantoor in Kampenhout, dan helpen wij je graag verder. Dan geniet jij binnenkort ook van een nieuwe website die zowel mooi als gebruiksvriendelijk is.

Ook interessant voor jou