Welkom op de I Fix Your Design blog

I Fix Your Design Blog

Welkom op de I Fix Your Design blog! Op deze blog delen we onze projecten en onze kennis van websites en webdesign.

Projecten

Wij maken op regelmatige basis websites en webshops voor ondernemers uit de regio Kampenhout en omstreken. Op deze blog willen wij deze projecten met jullie delen. Zo zetten we onze klanten in de kijker en ontdekken jullie wat de mogelijkheden zijn van de websites en webshops die wij ontwikkelen.

Geen tijd om te wachten op onze projecten? Neem dan een kijkje in ons portfolio. Daar kan je een greep van onze realisaties bekijken.

Kennis van websites en webdesign

Door onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van websites, hebben wij een hele hoop kennis opgebouwd. Weetjes, tips en trucjes om je website beter te maken en studies die aantonen wat je zeker wel of niet moet doen.

Deze info willen we met jullie delen! Zo zijn jullie op de hoogte van de mogelijkheden van de websites en ontdekken jullie de laatste trends. En dat allemaal in begrijpbare taal. 

Waarom een blog?

Met een blogbericht kunnen we uitgebreid ingaan op een specifieke vraag. Op sociale media worden vragen vaak beknopt beantwoord. Maar wij willen de tijd maken om echt dieper in te gaan op een topic. Zo kom je pas echt iets te weten over een bepaald onderwerp.

Vragen of voorstellen voor de I Fix Your Design Blog?

Heb jij een suggestie voor onze blog? Een vraag of een voorstel dat we kunnen uitwerken? Vul dan snel het formulier in! En wie weet vind je jouw suggestie wel op deze blog.

Wil je ons beter leren kennen? Spring dan binnen onze winkel in Kampenhout.

Ook interessant voor jou