Webdesign Machelen

Welkom bij I Fix Your Design – Webdesign Machelen

Ben je op zoek naar een professioneel webdesign bedrijf om jouw website te laten maken? Dan ben je bij I Fix Your Design aan het juiste adres!

I Fix Your Design ondersteunt kleine zelfstandigen en KMO’s met de ontwikkelingen van hun website of webshop.

Ik wil een nieuwe website of webshop

Klaar voor een nieuwe website of webshop? Laat je gegevens achter en wij nemen binnen de 24 uur contact met jou op!

Voordelen professionele website

In België zijn er meer dan 1 miljoen KMO’s en zelfstandigen. Met zoveel concurrentie, is een website belangrijker dan ooit. 

Online gevonden worden

Het spreekt misschien voor zich, maar zonder website kan je niet gevonden worden op het internet. Potentiële klanten maken vaak gebruik van zoekmachines zoals Google om diensten of producten op te zoeken. Vooral als je nieuwe klanten wil bereiken, is een website onontbeerlijk.

Altijd bereikbaar

Een website is 24 uur op 24 uur bereikbaar. Dus ook als jij met een andere klant bezig bent of van je nachtrust geniet. Een duidelijke website informeert en overtuigt klanten zonder dat jij actief aan het werk bent. Bovendien kunnen klanten je vlot bereiken via een webformulier op je website.

Goedkoop communicatiemiddel

Een goede website is zijn geld meer dan waard. Vergelijk maar even de prijs van een website met de prijs van een advertentiebord in je straat of adverteren in krant of magazine. Deze advertentiemiddelen zijn bovendien beperkt in tijd. Een website daarentegen, die staat de hele tijd tot jouw beschikking.

Bijbenen met concurrentie

Wist je dat 8 op de 10 Belgische ondernemingen al een website heeft? Dat klinkt veel, maar dat betekent dat 20% nog niet online te vinden is. Hierdoor maakt je de weg vrij voor de concurrentie! Laat je niet inhalen door de concurrentie, maar neem zelf het voortouw en start ook met een website.

Waarom kiezen voor I Fix Your Design

De referentie voor webdesign Machelen

I Fix Your Design staat al jaren bekend als de ontwikkelaar van websites en webshops voor kleine zelfstandigen en KMO’s in de regio Vlaams-Brabant. Het is dan ook logisch dat dat wie zoekt naar webdesign Machelen, bij I Fix Your Design terecht komt.

Dankzij ons persoonlijke aanpak, creëren wij elke keer opnieuw een website op maat van de klant. Bij I Fix Your Design werken wij niet met voorgekauwde templates, maar is elke layout uniek.

Onze klanten blijven ook trouw aan I Fix Your Design. Het ultieme bewijs van klantentevredenheid!

Ideale mix tussen maatwerk en zelf aanpassen

Bij I Fix Your Design maken we een website op maat en bouwen we alles op zodat de website kant en klaar online kan gaan. 

Binnen ons onderhoudscontact zitten maandelijks 30 minuten updates. Dat betekent dat je even kunt mailen of bellen met een aanpassingen wij voeren deze uit voor jou uit. 

Pas je liever zelf je website aan? Geen probleem! Klanten die graag zelf hun website inhoudelijk updated, krijgen toegang tot het systeem. Wij geven een korte introductie zodat je snel zelf aan de slag kan.

Responsive website

Alle websites gebouw door I Fix Your Design zijn responsive websites. Dat betekent dat je website vlot te bekijken is op desktop, tablet en smartphone. Voor de smartphone is heel belangrijk! Er wordt massaal veel gesurfd via smartphone. Het is dan ook essentieel dat je website vlot werkt op alle iPhone and Android smartphones.

Want niet is zo frustrerend als een website die niet goed werkt op een smartphone. Een traag ladende website, teksten die niet goed leesbaar zijn, afbeeldingen die half verdwijnen, knoppen waar je niet op kan klikken, zijn allemaal redenen waarbij klanten afhaken. En als ze wegklikken van je website, dan ben je ze kwijt.

Het voorzien van een responsive website zit volledig in de prijs inbegrepen. Want bij I Fix Your Design vinden wij dat responsive website standaard moeten zijn.

Wees gerust dankzij back-ups

I Fix Your Design maakt dagelijks back-ups van je website. Stel dat er dan toch iets zou gebeuren met je website, kunnen we altijd terug de vorige versie online zetten. Dat is een geruststelling, want enkel met een backup ben je echt zeker dat er je nooit iets kwijt geraakt.

Wat is de prijs voor webdesign Machelen?

De prijs is afhankelijk van de volgende factoren:

  • Wil je een website of een webshop?
  • Is je website in een taal of meertalig?
  • Wat voor extraatjes moet je website kunnen zoals een fotogalerij, sociale mediaintegratie, live openingsuren, enz.
  • Heb je zelf al teksten of wil je een professionele copywriter inschakelen om je teksten te schrijven?

De prijs voor een website start bij I Fix Your Design al vanaf 999 euro. De prijs voor een webshop start vanaf 3999.  Bekijk hier onze verschillende pakketten.

Alle prijzen zijn in euro en exclusief btw.

Wat is er inbegrepen?

Kennismaken met I Fix Your Design

Heb je interesse om samen te werken met I Fix Your Design om je nieuwe website of webshop te laten maken, maar wil je ons eerst wat beter leren kennen? Geen probleem! Je bent welkom in ons kantoor in Kampenhout of we kunnen elkaar digitaal ontmoeten via een video call.

Tijdens het kennismakingsgesprek mag je al je vragen op ons afvuren. Wij beantwoorden alles met plezier. Bovendien leer je ons onmiddellijk een beetje kennen en weet je wie de gezichten achter I Fix Your Design zijn. Ondertussen kunnen we ook al bekijken wat je wensen en verwachtingen zijn voor je website of webshop. Uiteraard is dit gesprek volledig vrijblijvend!